Een einde aan een prachtige tijd!

Aan alle mooie dingen komt uiteindelijke een eind..

Het spijt me om jullie het volgende te moeten vertellen want ik had het zo graag anders gewild. Met ingang van vandaag is er geen ByBetty meer in mijn atelier. Helaas heb ik moeten besluiten om dat deel van het "grote" plan te moeten afstoten.

 

Daar zijn persoonlijke maar toch ook zeker zakelijke motieven voor waar ik verder geen verhaal over ga schrijven. Ik ga er vanuit dat jullie begrijpen dat dit voor mij een enorme stap is geweest waar ik meerdere slapeloze nachten over heb gehad. Dankjewel voor je bezoek aan markten, workshops of Open Dagen. Ik heb genoten van de afgelopen jaren met mijn lievelingswerk op zo'n prachtige plek.

 

Ik blijf natuurlijk mijn viltwerk maken: mooie wandkleden, sjaals, kattenmanden en huisdecoratie. Deze komen in de webshop en op Etsy te staan, dus als je af en toe een kijkje komt nemen dan blijf je op de hoogte. 

 

En hoop ik jullie nog eens te ontmoeten op een fair, een jaarmarkt of waar dan ook! 

Nogmaals DANK!

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

Contact via contactformulier, mail of whatsapp 

bybetty@live.nl

06-380.68.111