Update juli 2015

En dan is er eigenlijk zomaar een maand zonder ByBetty.. een maand zonder plannen maken voor de Najaarsmarkt (al was ik stiekem al aan het inkopen, dus als er iemand 130 meter tule wil overnemen :) ) en de najaarsworkshops.  Vreemd en verdrietig soms maar het is ook een hele bijzondere & uitdagende periode waarin ik mag uitvogelen wat ik nu ga omarmen als mijn "nieuwe favoriete werkplek", zoals vacaturebank het omschrijft :) Het lijkt er nu nog helemaal niet op maar ik heb er alle vertrouwen dat het goed komt en dat ik een leuke, uitdagende plek ga vinden waar ik weer lekker aan de slag kan.

En ondertussen blijf ik toch weer dingen maken van vilt. Op de grond van mijn appartement en soms op de tuintafel buiten en dat gaat prima!. Een paar wandstukken en momenteel bruist het met een idee voor een wandkleed met een gecombineerde techniek..dus daar kom ik zeker nog op terug.

 

Op DaWanda.com heb ik een "winkeltje" geopend voor de vilten wandkleden en dat is erg leuk om er zo bij te hebben. Ik heb al een verkoop mogen hebben en bij de expositie in Balk zijn ook twee kleine wandstukken verkocht dus dat werkt zeker wel motiverend. 

Ik werk namelijk zo graag met wol, het voelt puur en echt voor me om hiermee mooie dingen te maken, er nieuwe technieken op los te laten, om te onderzoeken hoe het precies "werkt". De robuustheid van ruige lokken, de zachtheid van de zijde & de merinowol en daar de combinatie van.. heerlijk. Om daarna naar buiten te lopen en een mooie tak te zoeken, die schoon te schrapen en daaraan het kleed aan op te hangen: ik word er helemaal blij van :)

 

Zo ga ik nog even door.. de schuur ben ik langzaam maar zeker aan het opruimen & leeghalen, alle overbodige spullen krijgen een nieuwe eigenaar en als dat niet lukt dan gaan ze naar de kringloopwinkel. In september ga ik waarschijnlijk toch nog een allerallerlaatste "Bloemen, Boeketten en Kransen"najaarsverkoop houden thuis waar ik nu woon op de Bloemerstee in Goingarijp..me nog een keertje helemaal uitleven op grote woeste stukken.. Ik heb er nu al zin in.

Het is nog niet helemaal zeker maar daar hou ik je zeker van op de hoogte. 


Contact via contactformulier, mail of whatsapp 

bybetty@live.nl

06-380.68.111