Wie ben ik..

 Mijn naam is Betty Dijkstra.

 

Mijn interesse in creativiteit in al zijn vormen is groot. Creatief zijn in je denken, in je doen, in hoe je dingen ervaart en hoe je daar op reageert.  

      

 Je bent geen architect, de tekening ligt niet tot in de millimeter voor je klaar. Natuurlijk heb je een basisplan, je hebt geschetst hoe je denkt dat het in elkaar steekt maar gedurende het maken kom je altijd (ALTIJD!) "dingetjes" tegen waar je geen rekening mee had gehouden. Ha! En dan komen je verworven vaardigheden en je kennis van pas om creatief een oplossing te bedenken.

 

At it net kin sa't moat, dan moat it mar sa't kin

 

Mijn kracht lag vooral in het bloemschikken, mijn passie verdeel ik echter, sinds het stoppen van de bloemenwinkel,  over het vilten, mozaïeken en mijn wandobjecten van recycle materialen. Ik tank daarbij energie vooral uit "maken" in het algemeen. Iets maken, maakt niet uit. Papieren bloemen? Leuk! Sneeuwvlokken van bedbodems.. doe ik! Bierblikjes omtoveren tot blije beestjes.. ja!
De verkoop op ByBetty is nu voornamelijk vilten wanddecoraties. Deze maakte en verkocht ik ook al in de periode van ByBetty maar nu maak ik in mijn vrije tijd met veel plezier en liefde weer de wandstukken en verkoop ze op deze site, marktplaats en via Facebook. 

 

 

Contact via contactformulier, mail of whatsapp 

bybetty@live.nl

06-380.68.111